Asker Bodruma böyle girdi o video yayınlandı Facebook virüsü

by Hakkında bilgi nedir on 17 Şubat 2016 Çarşamba

Asker Bodruma böyle girdi o video yayınlandı Facebook virüsü nasıl temizlenir
Yaklaşık 1-2 saattir Facebook üzerinde bir virüs gezinmeye başladı, geçtiğimiz günlerde Türk Askerinin bodrumda sıkışan pkklıları öldürmesine ilişkin görüntülerin yayınlandığını gösterir bir video şeklinde olan virüs tıklamayla bilgisayar veya tarayıcınıza bulaşarak katılmış olduğunuz facebook gruplarında sizin bilginiz dışında paylaşılmaya başlanıyor. Virüs henüz 2 saattir piyasada olduğundan dolayı amacı ne neyi hedefliyor henüz net bir bilgi yok ancak lütfen dikkatli olunuz.

Yukarıdaki gibi bir ekran görüntüsüne sahip virüste Asker Bodruma Böyle Girdi o video yayınlandı Sansürsüz+18 görseline sahip, o video ortaya çıktı kesin izleyin kesin, tıklanma rekorları kırıyor, bodruma sıkışan pkklılar askerlere böyle yalvardı, açıklamalarıyla sanki facebook.Arkadaşlar öncelikle yapmanız gereken virüsün nereye bulaştığını görmek, facebook zaman tünelinize girerek  sol tarafta bulunan uygulamalar üzerine mouse ile gelerek sağ köşesinde görünen mavi diğerleri seçeneğine tıklayınız. 
yada direk https://www.facebook.com/bookmarks/apps bu adrese girebilirsiniz. ardından sağ üst köşede bulunan ayarlara tıklayınız, yada https://www.facebook.com/settings/?tab=applications bu adrese girebilirsiniz. Burada facebook üzerinde kullandığınız uygulamalar bulunmaktadır. Tanımadığınız tüm uygulamaları kaldırınız. bu bölümde bulunan Facebook ile giriş yapılanlar ve isimsiz olarak giriş yapılanlar kısımlarını inceleyiniz, twitter hesabınız facebook ile entegre halde çalışıyorsa burada görebilirsiniz. Başkaca tanımadığınız bilmediğiniz uygulamaları siliniz. Eğer bulup silmiş iseniz büyük ihtimal ile virüsten kurtulmuşunuzdur. eğer halen sizin haberiniz olmadan yayınlanmaya devam ettiğini fark ediyorsanız tarayıcınızın uzantılar bölümüne göz atınız burada da tanımadığınız uygulamaları kaldırmalısınız, ama halen temizlenmiyorsa tarayıcınızı silmeyi veya farklı bir tarayıcıdan facebooka girmeyi deneyiniz

Blog, Updated at: Şubat 17, 2016
 Gazeteler